Go GoPro!!

Op verschillende manieren kun je natuurlijk jezelf laten zien. Zo ook met de GoPro. Mijn goede vriendin Laura heeft zo’n fantastisch apparaat. Zie hier het resultaat.
Deze GoPro movie is gemaakt tijdens een training “dag make-up” op de Visagieschool International. Een make-up die je dagelijks kan gebruiken, maar ik vindt het eerlijk gezegd voor naar mijn werk in het ziekenhuis al vrij veel. Als ik voor mijn visagie op pad ga of als ik vrij ben, pak ik altijd wat meer uit. Maar dat is juist ook leuk om te doen. Het proberen van nieuwe kleuren en nieuwe make-up hoort daar natuurlijk ook bij. Deze make-up is ook uitermate geschikt voor een pasfoto, een bedrijvenshoot, of als je een leuke dag weg hebt en er top uit wilt zien.

In mijn volgende blog/vlog zal ik wat make-up favorieten laten zien. Het is erg fijn om van een onafhankelijk persoon te weten wat de kwaliteiten zijn van een bepaald product, maar vooral.. en boven alles. Hoe breng je een product aan! Dit kan namelijk je make-up look maken of breken. Laat ook vooral weten als jullie iets over een bepaald onderwerp meer willen horen, dan kan ik hier de volgende keer ook wel iets leuks mee.

Weer bedankt voor je bezoek en maak er een geweldig mooie dag van vandaag!

1 Comment on Go GoPro!!

  1. Laura
    20 juli 2016 at 08:43 (6 jaar ago)

    Gaaf filmpje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.